2007 m. lapkričio 23 d., penktadienis

Absurdiskas pasakojimas apie tusinuko tragedija

Murkdziausi po interneto srautus. Buvo baisu ten klaidziot, nes keistu budu suzinojau kas dedasi pasauly. Supratau, kad baisiausias dalykas - tai absurdas. Taip pasibaisejus ir pasipiktinus, netycia pameciau altruistiskus pasvarstymus. Ogi susirupinau, kur pasidejau tusinuka... Ir tada, budama jau visai per plauka nuo isterijos priepolio, pamaciau ji po stalu...

Tiesa skaudi, bet tusinukas svarbesnis, nors tu ka. Moralai moralais, bet jie istiesu neveikia, na, beveik niekada. Tai kam tada jie reikalingi? Ironiska, bet protingi zmones sugeba nepamokslauti. Didziausias menas - sugebeti isprovokuoti zmogu, kad jis pakeistu savo nuomone, dirbtinai sukuriant tam tikra situacija taip, lyg visa tai atrodytu jo paties sprendimas. Kai busiu tokia protinga, auklesiu sitaip savo vaikus, o jie galvos, kad visai ju neaukleju. Lazda juk turi du galus.

Neveltui Eva isbure man is delno sizofrenija. Tiesiog parasiau, ir susimasciau, negi is tiesu taip yra? Kadangi nepiesiu pasaulio vien juodomis spalvomis, tai sis klausimas kilo svaime.

P.s. specialiai Justei.

Say "cheese"!

2 komentarai:

jUSTE rašė...

O, cia man?? as, zinai, noreciau moket atsukt visiem tik viena lazdos puse, o matyt abi. O gal jau taip yra? Gal cia polinkis i dviveidiskuma? Bet visgi..kad galeciau duoti zmonems pasirinkimo laisve, o is tiesu tai laisva buciau tik as parinkti jiems ta atsakyma. Juk kartais visi norime buti siek tiek visagaliai. Ne? Cia ir visas absurdiskumas, kad pasaulis is dideliu musu absurdiskumu ir sudetas. Dazniausiai. Bet juk viskas tera tik saviitaiga, o gal jau ir nebe.. Ai, bukim mes neabsurdiskos, nes jau ir taip absurdiskai nusisnekejau..

p.s. siandien belietuviskai.

Mildeo rašė...

jau seniai mano blogas nusipelne baisiausiu lietuviu kalbos gyneju zodziu...bet tai ka as galiu padaryt, mokiaus mokiaus pas Oski informatikos ir vistiek paziurek kas gaunasi:D bet tai cia problema tik jo akies verta.
O taip cia, tau , nes tu gi pati uzsiprasei, kad parasyciau;D
as gi laikausi duoto zodzio